fbpx

Revestio

Zkušenosti jsou nad zlato

Tým advokátů, odhadců, daňových poradců, analytiků i stavebních odborníků se může chlubit dlouholetými zkušenostmi z prodeje, nákupu a také z revitalizace nemovitostí před, nebo i během soudní exekuce.

Naši pracovníci se zabývají touto problematikou více jak 8 let. Máme za sebou výkupy více jak 5 desítek nemovitostí průřezem celé škály zástav, exekucí,věcných břemen nebo podilnictví.

Pokud se majitel dostane do nepříznivé finanční situace, pak je dražba jeho nemovitosti tím posledním krokem, kterým se mají splatit jeho pohledávky. Dražba je ale pro majitele výrazně finančně nevýhodná.

I po zahájení exekučního řízení však lze ještě vypořádat dluhy prodejem nemovitosti těm, kteří s těmito zatíženými domy a byty umí pracovat. My vykupujeme nemovitosti za férovou cenu a jsme schopni poskytnout peníze majiteli rychle a samozřejmě legálně a podložené smlouvou. Následně několik měsíců pracujeme na oddlužení nemovitosti vypořádáním všech věřitelů a odstraněním právních břemen, která snížila hodnotu. Díky tomu jsme schopni vrátit dům nebo byt na realitní trh i s běžnou prodejní cenou.

Více se o procesu oddlužení a naší práci můžete dozvědět v tomto článku.

nemovitosti